Partners - devos
486
page-template-default,page,page-id-486,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Partners

Wij werken samen met een aantal partners die ons aanbod verrijken. Gezien onze gedeelde passie voor het vak en de klemtoon die we leggen op kwaliteit, is onze samenwerking een succes. Het aanbod van deze partners is bij ons in de winkel te verkrijgen.

Leonhard’s Gallery

Leonhard’s Gallery is een moderne, hedendaagse galerij met reeds 25 jaar ervaring op de teller. De laatste 13 daarvan bevindt ze zich in de Antwerpse Leopoldstraat. De galerij biedt er een gevarieerd aanbod van schilderijen, fotografie en sculpturen, met als grootste gemene deler een klemtoon op figuratieve. En op schoonheid, natuurlijk. De link met Devos is dan ook snel gelegd.

Pure Home Concepts

Eén adres voor al je raamdecoratie in de breedste zin van het woord: Caroline Van Den Dooren van Pure Home Concepts. Naast haar eigen zaak heeft Caroline ook een shop-in shop in de winkel van Devos. Ze is overigens een echte ancien in het Devos-verhaal, want ze werkt al bijna vijftien jaar samen met Christel De Vos.

Hoogdesign