Type project:
Kantoor

Opdracht:
Kantoorinrichting

Interieurarchitect:
team Devos

Het beste van twee werelden

Het hoeft niet altijd een particuliere woning te zijn, ook bedrijven vinden hun weg naar Devos Interieur. Zo ook Power Solutions, gespecialiseerd in de wereldwijde verhuur van stroomgeneratoren. Voor hun hoofdkantoor in Wijnegem deden ze een beroep op het interieur team uit Schilde.

“Devos nam de volledige inrichting van de ruimtes voor zijn rekening, tot de decoratie toe”, begint een medewerker. “Op basis van een aantal voorstellen die ze ons deden konden we een keuze maken op vlak van stijl, meubelen, kleurenpalet, materialen, het gevoel dat wij willen geven aan onze werknemers of klanten enzovoort.”

Team Devos: “Het blijft een kantoorruimte en geen woonkamer, maar zelfs hier is het belangrijk om de juiste accessoires toe te voegen. Concreet hebben we voor zwart en wit gekozen als boventonen, aangevuld met enkele raak gekozen kleuraccenten, die zorgen voor de finishing touch.”

Een medewerker vertelt verder: “Dat is bijvoorbeeld het geval bij de houten lamellen. Ook de decoratie achteraf zorgt voor een welkome en smaakvolle afwisseling. Het principe was hier: less is more.”

De stijl van het kantoor omschrijven de medewerkers als modern, zonder kil te zijn of strak en hedendaags maar gezellig. Het beste van twee werelden, als het ware. “Zo hebben we ook de samenwerking met Devos ervaren: creatieve ideeën enerzijds, een warme aanpak anderzijds. En het resultaat mag er zijn. We komen nu allemaal met nog meer plezier werken dan al het geval was (lacht)!”

Photo credit ©Jente Willems

Meer projecten

Menu