Woning Mathieu Van der Poel

TYPE PROJECT:
Eigen woning

OPDRACHT:
Interieurstyling

INTERIEURARCHITECT:
Team Devos

Mix ‘n match

Wielrenners zijn een groot deel van het jaar weg van huis. Thuiskomen doet dan dubbel zo’n deugd. Zo ook voor veldrijder Mathieu Van der Poel en zijn vriendin, die tot rust komen in hun optrekje in de regio Antwerpen.

 

De ideeën voor het nieuwe interieur werden een mix tussen de input van de partner van Mathieu en Devos Interieur zelf. Het resultaat is een sobere maar elegante stijl, met een paar treffende kleuraccenten. Die zetten de lichtinval en de grootsheid van de woning extra in de verf.

 

“Mijn rol bij de keuze van het interieur was inderdaad vrij beperkt,” geeft de gepatenteerde modderduivel meteen toe. “Ik heb vooral vertrouwd op de goede smaak van mijn vriendin én de knowhow van Steffie (Van der Henst) en de rest van het Devos-team, al had ik wel een veto – voor als ik iets écht niet mooi vond (lacht).”

 

De showroom met uitgewerkte interieurs en vooral de 3D-tekening van hun eigen huis hielpen volgens Van der Poel enorm om te visualiseren. “De combinatie gaf mij een veel beter beeld van wat het zou worden.”

 

En de aanpak? “Heel aangenaam, wat mij betreft de perfecte mix tussen professionalisme en familiegevoel. Voor herhaling vatbaar, maar eerst genieten van dit huis!”


Category
Realisations, Residential