Oog voor detail,

hart voor design/interieur/luxe/comfort/esthetiek/kwaliteit

.

Welkom bij Devos Interieur, een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high-end en unieke interieurs, zowel nationaal als internationaal. Met een passie voor vakmanschap en esthetiek streven onze binnenhuisarchitecten ernaar om vernieuwende woningen en commerciële ruimtes te creëren die zowel luxe als functionaliteit uitstralen.

Van exclusieve binnen -en buitenmeubelen en verfijnd schrijnwerk tot elegante decoratieve accenten en luxueuze gordijnen, elk project wordt met uiterste zorg en aandacht voor detail uitgevoerd. De klant leidt, Devos Interieur begeleidt.

Met een indrukwekkend portfolio van projecten zijn we trots op onze reputatie als een betrouwbare partner voor het realiseren van verfijnde en tijdloze interieurs die de levensstijl van onze klanten verrijken.

Maison Devos

Met onze jarenlange ervaring in totaalprojecten lanceerden we enige tijd geleden onze eigen ontwerpstudio: Maison Devos. Maison Devos is het antwoord op de vraag die we al jaren krijgen van onze klanten; het ontwerpen, begeleiden en ondersteunen van totaalrealisaties. We hebben niet alleen ervaring in het renoveren van residentiële panden, we werkten ook reeds mee aan een brede waaier van b2b realisaties.

Ons ervaren team tekent een ontwerp uit, op uw maat gesneden, en wij ondersteunen het project volledig samen met onze vaste partners. Eerlijke materialen en artisanaal vakmanschap zijn daarbij de leidraad. Door gebruik te maken van interieur 3D visuals kunnen we realistische verwachtingen tonen, waardoor klanten een levensecht beeld krijgen van hoe hun ruimte eruit zal zien voordat de daadwerkelijke werkzaamheden beginnen.

Sfeerbeeld Devos Interieur Living Room

Ons merkenportfolio

In onze showroom brengt Devos Interieur de grootste en boeiendste designers samen. Dit vertaalt zich al jaren in het aanbod aan high-end collecties uit verschillende landen en wordt aangevuld door onze zoektocht naar exclusieve, unieke collecties.. Zo blijven we ook onze vaste klanten steeds verrassen.

Bezoek onze

showroom

Bent u klaar voor een volgende stap? Heeft u nood aan onze professionele hulp? Laat u adviseren door onze interieurexperts in onze showroom.