Onze B2B

aanpak

Wij zorgen voor de volledige renovatie, inrichting en aankleding van handelszaken, kantoren en horecazaken.
Zilte - Interieur met drie sterren

Horeca inrichting

Het decor in sterrenrestaurants is vaak een weerspiegeling van de culinaire visie van de chef-kok en het concept van het restaurant. Dit was tijdens de ontwerpfase van Zilte zeker niet anders. Het zijn niet alleen de gerechten maar ook de algemene ambiance die de ervaring compleet maken. Zachte verlichting, subtiel gebruik van kleur en doordachte ruimtelijke indelingen dragen bij aan een gevoel van intimiteit en exclusiviteit. Zo kunnen de gasten zich ontspannen en genieten van hun culinaire reis.

"Het interieur van ons restaurant is heel belangrijk. We wilden een zaak die intimiteit uitstraalde en uitnodigde tot cocooning. Vandaar de keuze voor natuurlijke materialen, zoals het marmer en het hout, en warme texturen.”

Transformatie van restaurants Zilte en Brabohoeve

Samen met Vlassak Verhulst werd ons ontwerpteam ingeschakeld om een renovatieplan te ontwikkelen dat de visie van de jonge eigenaars weerspiegelt en tegelijkertijd voldoet aan praktische vereisten en budgettaire overwegingen. Dit omvat vaak het identificeren van gebieden die verbetering behoeven, zoals het interieurontwerp, de lay-out van de ruimte, de functionaliteit van de keuken, enzovoort.

“Voor onze inrichting hadden we een paar ideeën op vlak van stijl. Devos heeft daar perfect op ingespeeld. Ze snapten waar we heen wilden en hebben op basis van onze input stoffen, kleuren enzovoort voorgesteld, telkens met mogelijke alternatieven. Zo was er altijd iets in het aanbod dat ons helemaal beviel."

Zilte
Brabohoeve

“Voor onze inrichting hadden we een paar ideeën op vlak van stijl. Devos heeft daar perfect op ingespeeld. Ze snapten waar we heen wilden en hebben op basis van onze input stoffen, kleuren enzovoort voorgesteld, telkens met mogelijke alternatieven. Zo was er altijd iets in het aanbod dat ons helemaal beviel."

Kantoorinrichting

In high-end kantoren wordt veel aandacht besteed aan het creëren van een professionele en tegelijkertijd uitnodigende sfeer. Hier werken we vaak met een combinatie van designer items samen met maatwerk. Bovendien spelen technologie en innovatie een belangrijke rol.

Winkelinrichting

Ons team heeft binnen de b2b waaier ook ervaring met het renoveren en aankleden van commerciële panden. Hierbij draait alles om het creëren van een buitengewone winkelervaring die klanten aantrekt en inspireert, waarbij we ook de werknemers niet uit het oog verliezen.

Samen bepalen we de juiste plaatsing van meubels, displays, werkstations en andere voorzieningen om een efficiënte en aantrekkelijke lay-out te creëren. We doelen op een duidelijke merkidentiteit dat zowel esthetisch aantrekkelijk als praktisch haalbaar is.

“Ik heb in het verleden privé al samengewerkt met Devos Interieur. Dat was telkens een topervaring, dus voor mij was het bijna vanzelfsprekend dat ik ook voor de nieuwe winkel een beroep zou doen op hun knowhow. Christel De Vos en Amelie Cloet hebben het totaalconcept van de shop uitgewerkt, van kledingrekken tot verlichting.

Kledingwinkel Ymra

"Ik ben echt waanzinnig trots op het resultaat. De inrichting is me op het lijf geschreven. Bovendien komt de kleding nu nog meer tot zijn recht."

Uw

project

Heeft u plannen voor een groot project en nood aan professioneel advies op maat? Neem contact op en laat u adviseren door onze interieurexperts.

BTW BE 0470.941.829

Wij zijn open van dinsdag t.e.m zaterdag, van 10u tot 17u.