Maison Devos

totaalinrichting

Met onze jarenlange ervaring in het interieur gebundeld, lanceerden we enige tijd geleden onze eigen ontwerpstudio: Maison Devos. Maison Devos is het antwoord op de vraag die we al jaren krijgen van onze klanten; het ontwerpen, begeleiden en ondersteunen van totaalrealisaties, in binnen -en buitenland.

Zo gaan we te werk

De rode draad bij al onze projecten is het totaalplaatje. Samen met de klant creëren wij een duidelijke visie waar we naartoe willen groeien. En dit steeds met een onmiskenbaar oog voor detail en een grote liefde voor het vak. De klant leidt, Devos begeleidt.

3D visuals op maat

Het Devos team is zeer bewust van de kracht van visuele belevingen. Onze interieurarchitecten vormen een lege canvas om naar een ontwerp vol vakmanschap, passie en een diepgewortelde liefde voor design.

Door gebruik te maken van 3D renders ondersteund door uitgebreide moodboards krijgt de klant een zeer realistisch beeld van het gewenste resultaat.

Schrijnwerkerij

Naast een waaier aan high-end los meubilair, blijft Devos Interieur overtreffen met steeds vernieuwende ontwerpen van maatwerk. Dit is één van de belangrijkste pijlers binnen onze projecten met oog op tijdloze elegantie en een compromisloze zoektocht naar perfectie.

Wij decoreren uw huis

Devos Interieur focust zich graag op het volledige plaatje. Met onze “white glove service” komen we aan huis om uw woning aan te kleden met de juiste luxueuze accessoires en te zorgen voor de “final touch”, wat uw interieur ongetwijfeld compleet zal maken.

showroom Devos Interieur
showroom Devos Interieur

Professioneel advies voor uw interieur

Devos Interieur verwelkomt klanten met interieurvragen van elke omvang. Of het nu gaat om het inrichten van een woning of kantoor met meubilair en accessoires, of het realiseren van totaalprojecten en renovaties, het team van interieurspecialisten tilt ieder project naar een hoger niveau. Daarbij wordt elk ontwerp volledig afgestemd op de persoonlijkheid van de klant, wat ervoor zorgt dat het resultaat een unieke expressie van individualiteit wordt.