Parel der Voorkempen

TYPE PROJECT:
particuliere woning

OPDRACHT:
totaalinrichting

INTERIEURARCHITECT:
team Devos

Klassevolle gezelligheid

Deze woonst in ‘s Gravenwezel is in handen van een gezin dat al langer beroep doet op de expertise van Devos. Never change a winning team, dachten zij en dus klopten ze voor dit project opnieuw aan bij het team uit Schilde.

De eigenares: “We houden van comfort en luxe. Geen blingbling, eerder kwaliteitsvolle, pure materialen. Verder vonden we het belangrijk dat er veel licht en openheid was en dat er een zekere rode draad doorheen het huis liep, zoals materialen die terugkeren. Het resultaat mag er weeral zijn: van de meubels tot de kussens en de theelichtjes, alles kwam tot zijn recht dankzij het deskundige team van Devos.

 

Christel De Vos pikt in: “Het is een functioneel huis, aangepast aan een gezin met drie jonge kinderen – tijdens de opdracht hebben we erop gelet dat we ook de ouders niet uit het oog verloren (lacht).”

Het interieur is praktisch maar ook erg sfeervol ingericht, dankzij de keuze voor mooie stoffen en rijke texturen. Die klemtoon op rust en gedempte maar chique kleuren kwam er in samenspraak met de bewoners. Goudtinten en kunst maken het geheel dan weer af. Daarvoor werd de persoonlijke collectie van de familie aangevuld met een aantal nieuwe stukken die perfect in het interieur passen, bijvoorbeeld in de woonkamer en aan de bar.

Photo credit ©Jente Willems


Category
Projects, Residential